Smartlog v3 » Store og små kommunikationsindfald fra UNGE KOMMUNIKATØRER » New Kidz on the Blog!
Opret egen blog | Næste blog »

Store og små kommunikationsindfald fra UNGE KOMMUNIKATØRER

En del af Dansk Kommunikationsforening ............................... Her blogger UngKom. Giv din mening med på vejen.

New Kidz on the Blog!

17. Apr 2008 10:45, ungkom

Blogging-verginity – Er der noget, der hedder det? Jeg ved det ikke helt, men hvis der er, så er du lige nu med til at tage min – sejt ik’?

Man mister vel først sin blogging-verginity, når der er nogen, der læser det man skriver. Ligesom al anden kommunikation giver det først mening, når der er nogen, der tager stilling til det – eller i hvert fald bliver eksponeret for det.

Eksponering og stillingtagen. Der er vel egentlig en ret væsentlig forskel. Jeg synes efterhånden, jeg bliver eksponeret for så mange forskellige kommunikationsformer og indtryk dagligt, at jeg i de fleste tilfælde bliver eksponeret for dem uden aktivt at tage stilling – ellers også er jeg bare begyndt at gøre det på et mere ubevidst plan.

Måske er det derfor sociale medier som f.eks. blogs giver mening for flere og flere i dag. Vi lukker op for skærmen og er klar til at tage stilling. Vi er klar til at involvere os selv – i stedet for at frasortere indtryk i en endeløs strøm af eksponering.

Gad vide, om det jeg skriver nu er på vej derind, hvor du tager stilling – eller om det bare glider i et med din daglige strøm af eksponering?

Jacob Danving

Arkiv

Tags

Arkiv

Relaterede