Smartlog v3 » Store og små kommunikationsindfald fra UNGE KOMMUNIKATØRER » Never ending story?
Opret egen blog | Næste blog »

Store og små kommunikationsindfald fra UNGE KOMMUNIKATØRER

En del af Dansk Kommunikationsforening ............................... Her blogger UngKom. Giv din mening med på vejen.

Never ending story?

9. Apr 2008 21:43, ungkom

You Tube, Flickr, Del.icio.us, Facebook, LinkedIn, Plaxo – diverse profiler på forskellige fora og forskellige e-mails hos forskellige udbydere. Er vores kapacitet til at være på ved at nå det maksimale?

Jeg tager dagligt mig selv i at tjekke alle mine konti som det allerførste, jeg gør, når min mac er inden for rækkevidde. Igen. Og så lige én gang til. Jeg kan slet ikke lade være. Men efterhånden tager det også en del tid at holde sig opdateret på alle disse fora, blogs og tags, som jeg vel et eller andet sted har forpligtet mig på, da jeg signede mig op. Eller hvad?

Mister disse nye fantastiske kommunikationskanaler ikke sin værdi i det øjeblik, de ”bare” eksisterer i vores bookmark bar (eller på Del.icio.us) som et parkeret link? Hvor bevæger den webbaserede kommunikation sig hen, hvis brugerne (ligesom jeg) på den ene side rigtig gerne vil være på, være opdateret og være feeded med alle de nyheder, jeg bare ikke kan leve uden, men samtidig også synes, det er helt hul i hovedet at bruge så meget tid på det?

Det handler uden tvivl om kunsten at vælge de helt rigtige sites ud og kun engagere sig i dem, men synes I ikke, vi på en eller anden vis har en forpligtelse til at holde os opdateret på, hvad det egentlig er for nogle kommunikationskanaler, webbaserede kommunikatører har at jonglere med?

Uha, den er svær...

/Marianne, formand Ungkom Nordjylland
 
 
 

Kommentarer

 1. Maria, Nordjylland
  10. Apr 2008 10:07
  1

  Hej Marianne,

  Jeg kunne ikke være mere enig. Der er simpelthen så mange informationer at holde styr på. Som psykologen Kenneth Gergen siger, så kan vi efterhånden alle betegnes som ’mættede selv’ (Gergen, 1991). Teknologierne mætter os med mange forskellige stemmer, så det kan være svært at holde styr på dem alle. Derfor mener jeg, at man skal udvælge de fora man ønsker at deltage i, og så være aktiv der. Men det er let at blive forført til at signe up til mange forskellige forums.

 2. Annette Bjerre
  10. Apr 2008 15:15
  2

  Jeg vil nok sige, at min personlige kommunikationsinteresse lige p.t. gælder de politiske debatter og mediernes og den politiske dagsorden, så der går jeg først ind, og vil lige følge med, og bliver irriteret hvis jeg dukker op til et møde kl. 17, og sidst tjekkede nyheder om formiddagn, og så andre siger; 'nå der er nok gang i den inde på Borgen i dag', og jeg så ikke ved hvad der refereres til, og må spøre, og finder ud af, at det er Jeppe Kofoed sagen der ruller. Jeg vil også vide det først!
  Modsat vælger jeg så fra, mht. at følge med på Facebook, Linked-in etc. jeg får alligevel en mail, hvis nogen har skrevet til mig ;)

  Men jo, vi skal da vide bare lidt om hvad der foregår på forskellige platforme og indenfor de forskellige grene af kommunikation, det er jo også drønsjovt og spændende ;) - og også hvad der foregår med det her nye Phorm, iagttagelse af vores trafik på nettet, så reklamerne kan markedsføres yderligere; http://politiken.dk/tjek/digitalt/internet/article493304.ece

  Men når der netop er så meget at følge med i, må jeg nok lære at leve med, at jeg kan ikke være først med at vide det hele af det nye - ellers ville jeg ikke nå andet ;)

  Annette Bjerre - tidliger formand i Kbh.

 3. Martin Lund
  10. Apr 2008 17:22
  3

  I mine øjne er man forpligtet til at holde enhver profil opdateret eller slette den. Men der er to måder at holde en profil opdateret på. Man kan enten holde den opdateret, eller også kan man sige: Det er ikke denne profil jeg lægger mit guld på, men her er et link til mit primære tilholdssted.

  Et sådant link har jeg lagt ind på LinkedIn, hvorfra jeg så linker til Kforum hvor min profil nærmest er en hjemmeside, eller som jeg skriver: "Her kan du holde dig opdateret om hvad jeg har gang i." Og dermed er jeg forpligtet til at holde dén opdateret. Men hvor er der dog mange - også tjekkede, professionelle kommunikatører - der IKKE holder deres profil opdateret. I mine øjne trækker det kun ned i fagligheden.

  PS: Som erklæret retskrivningspolitibetjent må jeg lige minde om at vi bøjer "forum" på latin eller dansk - men altså ikke engelsk. Et forum, flere fora eller forummer.

Arkiv

Tags

Arkiv

Relaterede