Smartlog v3 » Store og små kommunikationsindfald fra UNGE KOMMUNIKATØRER » Igennem nåleøjet
Opret egen blog | Næste blog »

Store og små kommunikationsindfald fra UNGE KOMMUNIKATØRER

En del af Dansk Kommunikationsforening ............................... Her blogger UngKom. Giv din mening med på vejen.

Igennem nåleøjet

4. Sep 2008 20:30, ungkom

Har du en skarp pen, er du god til at vinkle historierne og skrive så det fænger, så er det dig vi søger…

Med disse ord er der mange jobopslag inden for kommunikationsbranchen som indledes, og det sender unægtelig et signal om, at ansøgningen nødvendigvis skal være skarpt formuleret og fængende. Denne bevidsthed om at jobansøgningen vil blive bedømt på et slags meta-niveau, hvor indhold og form på bedste vis skal følges nydeligt ad hånd i hånd kan give selv den mest garvede kommunikationsstuderende sved på panden. Selvom man er vant til at skrive adskillige opgaver på studiet, så kan det være en smule angstprovokerende at sætte sig til tastaturet og håbe på, at sprogblomsterne udfolder sig og samtidig skrive det helt rette indhold, som slipper én igennem det berømte nåleøje og videre til studiejobbet, praktikpladsen eller hvad man nu sigtede efter.

Den 11. september afholder vi i UngKom Midtjylland arrangementet Kommunikationsbranchen søger…, som har til hensigt at give nogle konkrete svar på, hvordan man skriver jobansøgningen, som hitter i kommunikationsbranchen, og hvad denne branche har at byde på.

Vi får besøg af Anders Tranæs, kontaktdirektør i reklamebureauet Uncle og Ole Lauge, konsulent hos Mercuri Urval som vil give nogle bud på, hvilke udfordringer de møder i deres hverdag, og hvad der har været de største udfordringer personligt, fagligt og karrieremæssigt. Der ud over vil de komme med gode råd til hvordan man som kommunikationsstuderende geare sig allerede fra starten af studiet, og hvordan man griber jobansøgningen an.

Vi glæder os meget til at afholde arrangementet og få løftet sløret for, hvad der rører sig i kommunikationsbranchen, og hvad der skal til for at slippe igennem nåleøjet.

Kristine Liljenberg, Formand UngKom Midtjylland    

 

 

 

Kommentarer

  1. UGG Boots Sale
    8. Aug 2011 03:20
    1

    Nice post. I learn one thing more challenging on different blogs everyday. It should all the time be stimulating to learn content material from different writers and practice a little bit one thing from their store.

Arkiv

Tags

Arkiv

Relaterede